Sisteme de alarma

Sisteme de alarma

Alarme

Solutiile de securitate, oferite de specialistii N&L, utilizeaza tehnologii si echipamente de ultima generatie din domeniul securitatii si IT. In acest sens, profesionistii companiei sunt instruiti conform standardelor din uniunea europeana si pot identifica si evalua nevoile de securitate ale beneficiarului, dezvoltand strategii si solutii eficiente, personalizate pentru fiecare client in parte.

imagine logo card

Contactati-ne pentru sisteme deControl acces

Un interfon confera siguranta locuintei dumneavoastra, dar si comoditate - mai ales cand trebuie sa primiti oaspeti numerosi.

Asiguram garantie si postgarantie nlprestcom@gmail.com
imagine camera video

Contactati-ne pentru sistemeVideo

Sistemele de supraveghere video va ajuta sa urmariti in permanenta, 24 ore din 24, bunurile, materialele si activitatea din compania dumneavoastra. Imaginile oferite de sistemul de supraveghere video ajuta la identificarea raufacatorilor si constituie proba in instanta.

Asiguram garantie si postgarantie nlprestcom@gmail.com
imagine alarma

Contactati-ne pentru sistemeAntiefractie

Probabilitatea sa existe o tentativa de intrare prin efractie intr-un imobil in care este instalat un sistem de alarma este foarte mica. Cu certitudine ca dumneavoastra, afacerea sau familia dumneavoastra veti beneficia de mai multa siguranta, in urma instalarii unui sistem de alarma . Sistemul de alarma va detecta din timp orice incercare de intruziune si va alerta in timp util fortele de interventie.

Asiguram garantie si postgarantie nlprestcom@gmail.com
imagine alarma

Contactati-ne pentruEvaluari Risc

Analiza de risc la securitatea fizica a unitatilor constituie o metoda complexa si eficienta de analiza si evaluare in vederea stabilirii unor masuri de control si diminuare a riscurilor, vulnerabilitatilor si amentintarilor, monitorizarea constanta a nivelurilor de risc prin reiterarea periodica a evaluarii de risc si alocarea eficienta a resurselor in vederea mentinerii sub control a potentialelor riscuri care au fost tratate anterior prin diminuarea sau suprimarea acestora in urma implementarii metodelor recomandate.

nlprestcom@gmail.com

Vrei sa afli mai mult despre noi si produsele noastre? Nu ezita!

Contacteaza-ne in legatura cu orice nelamurire ai, iti stam la dispozitie.

Contacteaza-ne

Calitate si siguranta

la n&L gasesti Totul de cea mai buna calitate

Vezi noutatile N&L