Despre noi

Despre noi

Scurt istoric

N&L Prestcom,  este o societate infiintata in anul 1994 din dorinta de a asigura suportul pentru firmele mici si mijlocii, cu echipamente si service.

In prezent activitatea nostra se desfasoara in Municipiul Targoviste, jud. Dambovita,  in imediata apropiere a centrului orasului, acest lucru fiind un atu al firmei  intrucat este stiut faptul ca pozitionarea este unul din aspectele cheie in succesul unei afaceri.
Ce oferim

Principalele criterii ce ne recomanda detasat fata de alti competitori sunt:

  • Flexibilitate

  • Rapiditate in interventii si profesionalism

  • Suport pentru echipamente

  • Personal calificat si amabil

Suntem alaturi de dvs. cu sport pentru achizitionare de echipamente, service echipamente fiscale si electronice, papetarie si birotica, roll-up si bannere.

Dezvoltare

In prezent compania noastra este in continua expansiune, astfel incat deschidem noi orizonturi si colaboram cu noi parteneri pentru evolutia noastra si a partenerilor nostri.


Ne ocupam cu dezvoltarea de infrastructura locala, sisteme de supraveghere, alarme si instalare de echipamente antiefractie, sisteme de control acces, echipamente it, sisteme fiscale si software aferent, service echipamente si sisteme fiscale, suport pentru diverse probleme si mentenanta multifunctionalelor.